Nervesystemet, tilknytning og trauma

Gestaltakademin i Skandinavien inviterer for 3. gang til den efterspurgte halvårlige efteruddannelse start i Danmark oktober 2016.

Oplev direkte hvad der sker når krop, nervesystem og tilknytningsmønstre flettes ind i processen her og nu!                          

7 dage eksternat med mulighed for 2 opfølgningsdage
Start i Danmark efteråret 2016 – Helsingør
Start i Sverige foråret 2017 – Stockholm

Velkommen til en efteruddannelse for dig som er diplomeret Gestaltterapeut eller Gestaltpraktiker eller tilsvarende. Uddannelsen er baseret på den nye forskning om, hvordan hjernen og vort nervesystem hele tiden påvirker os individuelt og i mødet med omverden. Fokus er på hvordan man i praksis anvender teorien.

Danmark:
21.-22. okt, kl 10- 18
12.-14. jan, 10-18
3.-4. marts,  kl 10-18
Derudover tilbyder vi 2 opfølgningsdage i Stockholm den 29.-30. sept,  2017  kl 10-18

Kursusindhold: 
Vil du opdatere dig på den seneste hjerneforskning og nervesystemet? Skærpe din gestalt faglighed så du også kan se med ”nervesystems- og tilknytningsøjne” i dit arbejde? Vil du lære at balancere dit eget og andres nervesystem gennem selvregulering og interaktiv regulering?

FAMA . feltanalyse med awareness, er et navigationssverktøj, som hjælper dig at kunne bedømme, om det felt du befinder dig i med din klient, gruppe eller organisation er kaotisk, polariseret, fleksibelt eller integreret organiseret. Med klar viden om faldgruber og vad som fungerer i  respektive felt kan du intervenere på rette niveau og  bevare dialogen. Uanset om din base er terapeut, konsulent eller praktiker.

Arbejdsform
Oplevelses- og erfaringsbaseret undervisning med teoriafsnit, øvelser, demonstrationer, filmklip, mulighed for at tage egne livs-/arbejdssituationer op. Desuden vil der være åndehuller,bevægelse og korte meditationer. Arbejdsformen integrerer teori og praksis, så at du kan tillempe de forskellige momenter i din hverdag direkte efter hvert kursusafsnit. Hjemmeopgaver mellem kursusgangene giver konkret støtte til at praktisere det, du lærer.

Leder
Uddannelsen ledes af Judith Beermann Zeligson, erfaren gestalt- og SE-terapeut med 40 års erfaring, hvoraf 25 år som lærer på Gestaltakademin. Hendes gedigne kundskaber om nervesystemet og hjerneforskningen i kombination med at have arbejdet som både gestaltterapeut og med gestaltmetodikken i organisationer gør os glade for at hun nu deler af sine kundskaber i denne videreuddannelse.

Interesseret at vide mere:
Kontakt: Judith Beermann Zeligson, judith@coexistence.dk   eller mobil 2032 1408

Max 20 deltagere:

Plads 
Eksternat, Helsingør/Snekkersten

Kursusafgift:
14 000 SEK ekskl moms  ( ca.11.100 DKK for 7 dage)
4.000 SEK  ekskl moms ( 3.100 DKK) til 2 opfølgningsdage.

NB! 1 000 kr rabat hvis du melder dig til opfølgningen senest ved første kursus.

Momsfritagelse på begge kurser for danske deltagere

Tilmelding: 
1. september, 2016 til Gestaltakademin , se formular neden.
Tilmeldingen er bindende men kan overlades til en anden .

Tilmeldingsformular for Danmark

Sidste ansøgning: 15 september 2016
Tilmeldingen er bindende men kan overlades til en anden.