Om CoExistence

Vi arbejder individuelt, i gruppe og organisationer med terapi, eksistentiel coaching, supervision, lederskabsudvikling i små og store virksomheder i Skandinavien. Mindfulness – evnen til at være i nuets virkelighed – gennemsyrer alt vores virke. Vi arbejder både med korte, intense forløb og det lange seje træk.

Fra begyndelsen af 80-erne har vort eget åndlige søgen været en vigtig drivkraft til kontinuerlig yoga, meditation og øget bevidsthed. Vi har siden 90erne fulgt Almaas teaching Diamond Approach, en internationel åndlig vej, hvor vestens hjerneforskning, moderne dybdepsykologi og østens meditative metoder og traditioner forenes med dagligt liv.

Om Judith og David

Jeg er uddannet dipl.gestaltterapeut, socionom, cert. mindfulnessinstruktør MBSR., Cert.SE- practitioner og har senest taget en 3-årig uddannelse i Somatic Experiencing – en kropsorienteret metode som forsigtigt forløser chok, traumer, posttraumatiske påvirkninger og stress.

Jeg har været selvstændig siden 1975 med psykoterapi, supervision, uddannelse og lederudvikling som hovedfokus heraf 20 års engagement på Gestaltakademiet på alle niveauer, 15 års samarbejde med Tetra Pak Leadershiptraining og 12 års virke som supervisor på Røde Kors Malmö Rehabilitering for torturramte. Et af mine specialer er generationers påvirkning af flugt og krig.

Medlem af Dansk Psykoterapeut Foreningen.

Jeg er uddannet i en 4 årig dipl.Krops- og Gestaltterapeut, Cert.Imago Par- og Relationsterapeut, folkeskolelærer, Cert. Mindfulnessinstruktør MBCT, Cert. Somatic Experiencing Practitioner (SEP) og i SOMA. 3- årig Relationel og Systemisk Traumeterapi hos Merete Holm Brantbjerg, og fortsætter fordybelse i IFS – Internal Family System.

Jeg har haft egen virksomhed siden 1991 med individual-, par- og gruppeterapi samt eksistentiel coaching. I 15 år samarbejdede jeg med Tetra Pak Occupational Health and Safety AB på alle niveauer i organisationen med ledere og personlig udvikling. Jeg arbejdede i mange år med Jern-Hansgrupper for mænd og er blandt andet foredragsholder i Rudersdal Kommunes Sundhedspakke i Mindfulness. I dag er mit fokus på chok og traumer – hvordan man kan regulere nervesystemet.