Coaching

”Har du ikke tid til at reflektere, har Du snart ikke tid til noget.”

Eksistentiel Coaching

For projektledere, virksomheds-ledere, direktører eller andre med ansvar for firma og personale

  • Hvem eller hvad styrer dit liv
  • Hvordan påvirkes Du af dine kollegaer blandt lederne og dine medarbejdere
  • Hvordan påvirker Du dine kollegaer

Gode ledere kendetegnes især ved, at de udover sin faglige viden forstår sig på, hvad der foregår mellem mennesker. De hører de eksistentielle spørgsmål, der er en del af livet, en viden man ikke kun kan læse sig til. Den udvikles gennem egen erfaring og opmærksomhed på, hvad der foregår her og nu i dig i samspil med dine kollegaer / medarbejdere og i din organisation.Bag hver beslutning og handling har alle et personligt valg og ansvar. Eksistentiel coaching  tager udgangspunkt i den person, du er med både dine arbejds- og livserfaringer og vil øge din kompetence til at:

  • Se hvad der er dit og andres ansvar.
  • Forstå andre mennesker – emotionel intelligens.
  • At kommunikere på forskellige nivauer – sociale intelligens.
  • At være en god model for andre gennem sin adfærd – selvindsigt.
  • At øge din kompetence til at håndtere konflikter.
  • At delegere og udvikle medarbejdernes kompetence.

Arbejdsform

I eksistentiel coaching fokuseres på de situationer, som optager dig fra dit arbejdsliv: Hvordan bidrager du selv til, hvad der sker  – eller ikke sker ?  Det er etafgørende spørgsmål for at kunne se, hvordan vi hele tiden påvirker og er afhængige af hinanden.I eksistentiel coaching træner vi vores opmærksomhed på tanker, krop og følelser, som er med os hele tiden uanset hvem vi er og hvor vi er. Opmærksomhedstræning vil øge din evne til at være til stede i nuet. Denne fokusering vil forbedre dine resultater både fagligt og personligt.

Gruppecoaching   6 gange / 1 gang pr. måned

Individuel coaching efter aftale

Tidspunkter

1 eftermiddag per måned kl. 13 – 16,  i alt  6 gange .

Følgende dage:

Gruppestørrelse

Max. 6 – 8 deltagere

Tilmelding  /  Interview 

Tilmeldingen er bindende for hele forløbet. I forbindelse med tilmeldingen vil der være et kort interview per telefon og hvor der er mulighed for at få yderligere informationer. Deltagerne skal komme fra forskellige afdelinger i firmaet af hensyn til den enkeltes integritet. Kurset giver mulighed for fordybelse og at være personlig efter eget ønske og behov.

David Beermann

Krops- og gestaltterapeut fra D.I.G. Certificeret Imagoterapeut. Instruktør i Mindfulness (MBCT). Uddannet folkeskolelærer. Har siden 1993 samarbejdet med Tetra Pak Occupational Health and Safety AB / HR  og har  haft 500 ledere og medarbejdere i hele organisationen på kurser i ledelse, personlig udvikling og eksistentiel coaching. Egen praksis både i København og Snekkersten siden 1991 med bl. a individual- par- og gruppeterapi og  mandegrupper. Deltager på 13. år i international spirituel gruppe hos Almass: Ridhwan School – The Diamond Approach 3 uger om året, hvor vestens dybdepsykologi forenes med østens meditative metoder.

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

CoExistence living & relating

email: david@coexistence.dk tlf.: 21 76 71 12