Gratis foredrag om at regulere dit nervesystem mandag, d. 27. maj 2019 kl. 19.30

zebra-724638_960_720
“At turde være i hinandens gode selskab, hvor man giver og modtager.”

Du er hjertelig velkommen til at komme til et gratis foredrag: “At få dit liv tilbage i balance igen” mandag, d. 27. maj kl. 19.30 – 21.15. om, hvad der sker i dig, når dit nervesystem kalder på dig gennem gennem uro, angst, stress, søvnløshed, vrede, selvmedicinering: spise -sex, drikke for meget, for lidt – og hvad du kan gøre for at komme i balance med dig selv igen.

Foredraget er en informationsaften om Træningsgruppen i embodiment – et forløb jeg afholder her til efteråret i Snekkersten med start 31. august kl. 9.30 – 16: 3 lørdage og 1 weekend.

I april 2016 blev jeg som den første i Danmark færdig med en efteruddannelse  i SOMA hos Sonia Gomez fra Brasilien. SOMA er en videreudvikling af Somatic Experiencing.
I foredraget vil jeg fortælle lidt om  Somatic Experiencing©, som er den terapiform, der hjælper dig, hvis nervesystem er blevet overvældet. Du lærer også en enkelt øvelse, hvordan du selv kan regulere dit nervesystem ind i balance igen, hvis du er oppe at køre eller langt nede.
Du kan også læse artiklen: “At blive vækket til live igen.” , som på en enkel måde fortæller om mit arbejde.
Tag en ven eller kollega med. Tilmelding nødvendig pr telefon 2176 7112 eller send en email:david@coexistence.dk . Jeg serverer varm the/kaffe/vand og lidt frugt.

Adresse:
Snekkersten Strandvej 226A, 3070 Snekkersten. 5 minutters gang fra Snekkersten St.
Se beliggenheden.

zebra-724638_960_720

Tilbagemelding om foredrag i aug.16

“Det var en rigtig fin aften, du indbød til, og jeg er grundlæggende begejstret for den måde, du anvender Somatic Experiencing og får sjæl/psyke og krop/fysik til at arbejde sammen på. Det virker – og sådan en aften er en god og gavmild måde at demonstrere det på.”
– Lise, Projektleder